Gardrop


Gardrop Nasıl Yazılır?

Bu kelimenin doğru yazılışı:

Gardırop


Gardrop nasıl yazılır, Gardrop TDK yazılışı


Gardrop kelimesinin doğru yazılışı ya da benzer kelimeler: gardırop

Gardrop nedir, ne demektir, kısaca anlamı


Gardrop kelimesinin kökeni: Fransızca garde-robe

  • 1. Giysi dolabı
  • 2. Bir kişinin sahip olduğu bütün giysileri, giysi takımları
  • Bilgi Notu: Adresimizde sadece nasıl yazılır sorunun yanıtını bulabileceğiniz gibi, herhangi bir içeriğin altına yorum yazarak merak ettiğiniz sorunun cevabını öğrenebilirsiniz. Yine dil bilgisi hususunda, gerek kompozisyon örnekleri gerek ders notları ve test sorularını odevbul.com adresine sorabilirsiniz. Türkçe dersi ödevleriniz içinse beyazokul.com adresindeki arama kutusunu kullanmayı unutmayınız. Çünkü beyaz okulda birçok konuda kompozisyon örnekleri ve kısa bilgi yazıları mevcut.

    Nasıl yazılır sitesi, TDK uyumlu kelimelerin doğru kullanımı ve kelime anlamı hakkında bilgi veren bir online sözlük platformudur.


    Yazım yanlışı konusunda ne kadar uzman olursanız olun insan bazen; özellikle Türkçe kökenli olmayan sözcüklerin yazımında tereddüte düşebiliyor.

    Tarihi Araştırmalarda Yazının Önemi


    Yazılı kaynaklardan elde edilen veriler ve bilgiler, tarihin nasıl işlediğini ve bu tarihte hangi medeniyetlerin ne şekilde yaşamlarını sürdürdükleri konusunda ipuçları verir. “Tarih aslında yazının icadı iledir” diyen ünlü tarih bilimcisi Samuel Noah Kramer, aslında tam olarak da bunu söyler. Çünkü yazının icat edilmediği dönemlere baktığımızda birtakım bilgiler elde edilebilir. Ancak yazının icadı ile birlikte her anlamda detaylı bilgiler daha doğru ve daha etkili şekilde edinişmiştir.
    Tarihi kaynaklara baktığımızda, dönemin yaşanan olaylarla ilgili detaylara ayrıntılı şekilde değinilmiştir. Bilgilerin günümüze kadar eksiksiz şekilde gelmesi sağlanmıştır. Eğer yazı olmasaydı, bu araştırmalar her yönü ile eksik veya kesinliği olmayan bilgi yığınları gibi olacaktı. Ancak çeşitli ahitlerde, kitaplarda, mağara duvarlarında ve diğer bir takım kaynaklarda toplanmış olan yazılar, tarihin daha iyi araştırılmasını sağlamıştır.
    imla-kilavuzu

    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış.

    Yorum Yaz

    BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış.

    Yorum Yaz